Voor het eerst vanavond een live rockband bij SHOUT feest

Foto: SHOUT!

Iedere eerste zaterdag van de maand geeft SHOUT Wageningen, de lokale LHBTQ+ vereniging, een feest. Op zaterdag 7 maart zal er voor het eerst een live rockband optreden.

De Green Day coverband Broken dreams heeft al eerder opgetreden op Woetstok in Wageningen. Daar ging het hele publiek toen los.

Punk Rock

Op zaterdag spelen zij niet alleen nummers van Green Day, maar ook andere (punk)rock hits. Ze zullen het dak van de Wilde Wereld eraf blazen. Na het optreden van Broken Dreams zal DJ Brent tot in de late uurtjes nog de lekkerste punk rock hits draaien. Je kunt dus al dansend en headbangend lekker doorfeesten. Het feest heeft dan ook niet voor niets Punk Rock Anarchy

De deur gaat open om 22:00 en de band start om 22:30. De entree is gratis.

De feesten van SHOUT zijn open voor iedereen. Of je nu LHBTQ+ of cisgender hetero bent. Iedereen is welkom om een lekker bij ons te komen feesten.  Je leest meer over de feesten en andere activiteiten van SHOUT, zoals voorlichten, gespreksgroepen en roze café op onze website shoutwageningen.nl. Meer informatie over dit feest vind je op facebook.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen