Winterconcerten van het Wageningse studentenkoor- en orkest (WSKOV)

Foto: WSKOV @Facebook

De winterconcerten van het Wageningse studentenkoor- en orkest (WSKOV)komen er weer aan! De Wageningse Studenten Koor- en Orkestvereniging (WSKOV) zal op 14 en 15 december haar jaarlijkse winterconcerten geven.

De concerten beginnen om 20.00 uur en zullen plaatsvinden in respectievelijk de Johannes de Doperkerk (Bergstraat 17) en de Grote Kerk ( Markt 1) in Wageningen. De deuren openen om 19.30 uur.

Seizoenen

Het koor, onder leiding van Krista Audere, zingt verschillende stukken rond het thema ‘seizoenen’, waaronder de A man doesn’t have time van Dov Carmel en Dirait-on geschreven door Morten Lauridsen. Samen met de andere stukken laten zij het geluid van vreugde en hoop klinken in de koude kersttijden.

Onder leiding van Frank Adams speelt het orkest de vreugdevolle Symfonie Nr. 4 van Niels W. Gade, en Masques et Bergamasques gecomponeerd door Gabriel Fauré. Als afsluiter van de avond zingen en spelen koor en orkest gezamenlijk Pavane, eveneens geschreven door Fauré, en Hirtenchor en Jägerchor van de beroemde componist Schubert.

Reserveringen kunnen worden gemaakt op wskov.nl. Kaarten aan de deur kopen is ook mogelijk. Normale toegangsprijs in de voorverkoop 10€ , studenten 5€; normale toegangsprijs aan de deur 12€, studenten 6€.

Bron: Cultuur in Wageningen

'
article
21035
Winterconcerten van het Wageningse studentenkoor- en orkest (WSKOV)
De winterconcerten van het Wageningse studentenkoor- en orkest (WSKOV)komen er weer aan! De Wageningse Studenten Koor-
https://wageningen.nieuws.nl/universiteit/21035/winterconcerten-van-het-wageningse-studentenkoor-en-orkest-wskov/
2018-12-12T22:20:13+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/366/2018/12/12222132/WSKOV.jpg
Cultuur in Wageningen, muziek, uitgaan, Wageningen, Wageningen Nieuws, Wagenings studentenkoor en orkest, WSKOV
Kunst&Cultuur, Nieuws, Uit, Universiteit