Wagenings Erezilver voor binnenstadsmanager Tom Kool

Foto: Jaap Mons

Maandagavond 12 februari ontving de heer Tom Kool het Wagenings erezilver vanwege zijn inspanningen als binnenstadsmanager en betrokkenheid bij de Wageningse ondernemers en samenleving.

Burgemeester Geert van Rumund speldde het erezilver op tijdens zijn afscheidsreceptie in Hotel de Wereld in Wageningen.

Samen, actief en zeer betrokken

Tom Kool is jarenlang werkzaam geweest als actief en zeer betrokken binnenstadmanager voor de Stichting Ondernemersfonds Wageningen (SOW). Vóór 2009 was dit de stichting Binnenstad Management Wageningen. Hij was de drijvende kracht achter vele acties voor en door de Wageningse binnenstad.

Zo behartigde hij de belangen van de centrumondernemers en zocht samen met ondernemers en andere partijen naar middelen en mogelijkheden om diverse evenementen in het centrum te organiseren.

Hij maakte zich sterk voor het aantrekken van startende bedrijven, het tegen gaan van leegstaande winkelpanden, parkeerbeleid, een betere bereikbaarheid en een goede promotie van de stad. Daarvoor onderhield hij vele contacten bij de gemeente, Wageningen UR, en collega binnenstadmanagers uit de regio.

Samen met hen wist hij veel te bereiken. Tom Kool heeft aangegeven graag belangeloos actief betrokken te blijven bij de toekomstige veranderingen in de binnenstad.

Wagenings erezilver

Het Wagenings Erezilver wordt uitgereikt aan mensen die een bijzondere betekenis voor Wageningen hebben. Dit was de eerste uitreiking van het erezilver in 2018 en de Veluwezoom In Beeld was er bij.

article
12969
Wagenings Erezilver voor binnenstadsmanager Tom Kool
Maandagavond 12 februari ontving de heer Tom Kool het Wagenings erezilver vanwege zijn inspanningen als
https://wageningen.nieuws.nl/veluwezoom-in-beeld/12969/wagenings-erezilver-voor-binnenstadsmanager-tom-kool/
2018-02-13T10:49:40+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/366/2018/02/13104555/Uitreiking-erezilver-12-02-2018.jpg
Gemeente Wageningen, Wageningen Nieuws, Wagenings Erezilver
Veluwezoom In Beeld