Binnenstadswinkel heropend op nieuwe locatie Hoogstraat

Woensdagmorgen ging voor de eerste keer na de zomervakantie de Binnenstadswinkel weer geopend, meteen op een nieuwe locatie in de Hoogstraat: op nummer 60, de voormalige bakkerswinkel van A.J. Stolk.

Wethouder Dennis Gudden vertelt over de gesprekken die hij heeft in de Binnenstadswinkel en Rudolf Barkhuijsen van de werkgroep vertelt wat er in de afgelopen jaren allemaal gebeurd is met ideeën voor de binnenstad.

Aan de slag met de binnenstad

De Binnenstadswinkel is het fysieke hart van het programma ‘Aan de slag met de Binnenstad’. Hierin werken inwoners, ondernemers, studenten en de gemeente samen aan initiatieven die de binnenstad levendig en aantrekkelijk maken en houden.

Sinds juni 2015 wordt een leegstaand winkelpand via het programma gebruikt voor tal van activiteiten, ontmoetingen en de ontwikkeling van initiatieven. In de afgelopen jaren hebben meer dan 20 lokale organisaties gebruik gemaakt van de ‘Ruimte voor de Binnenstad’ voor theater, een expositie, een pop-up-restaurant, radio-studio, studieruimte, knutselen, presentaties en natuurlijk vergaderen, ontmoeten en inspireren.

Elke woensdag en vrijdag

Nu is de Binnenstadswinkel verhuisd naar de Hoogstraat 60. Elke woensdag van 11.00-12.00 uur is wethouder Dennis Gudden in de Binnenstadswinkel te spreken over de binnenstad. Hiervoor hoef je geen afspraak te maken.

Op de vrijdagmiddagen is het inloopspreekuur van 14.30-17.00 uur, dan is een projectmedewerker aanwezig.

Heb je een idee voor of over de binnenstad? Je bent van harte welkom! Kijk ook op de website binnenstadwageningen.nl of facebook Binnenstad Wageningen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen