Een heftafel: onmisbaar op de werkvloer

Foto: Rotonlifts

Het tillen van zware spullen is bij veel organisaties dagelijkse zaak, alleen is niet ieder gebouw daar even goed op ingericht. Sommige spullen zijn zo zwaar dat ze lastig te tillen zijn voor medewerkers. Doordat ze zo zwaar zijn kan het ook gevaarlijk zijn om deze spullen te verplaatsen.

Zo kunnen medewerkers door hun rug gaan en in de ziektewet belanden. Dat wil natuurlijk niemand. Een heftafel is dan dé oplossing. Deze zorgt er namelijk voor dat zware spullen makkelijk verticaal verplaatst kunnen worden.

Verschillende soorten heftafels

heftafel

Enkelschaars heftafel

Een enkelschaars heftafel wordt vaak gebruikt voor het verrijden van zware objecten, waardoor blessures worden voorkomen of zware apparatuur naar een andere hoogte kan worden verplaatst.

heftafel

Dubbelschaars heftafel

Een dubbelschaars heftafel wordt gebruikt voor het omhoog tillen van goederen. Hierdoor versnel je bijvoorbeeld het laad en losproces.

heftafel

Laagbouwheftafel met oprit

Een laagbouwheftafel wordt gebruikt voor het lossen van verrijdbare objecten. Door de oprit kun je gemakkelijk goederen op de heftafel plaatsen. Hierdoor hoef je de zware spullen niet op de tafel te tillen.

Is een heftafel voor u de beste keuze?

Een andere benaming voor een heftafel is een schaarheftafel of hefplateau. De heftafel is uitermate geschikt voor beperkte ruimtes en wanneer er veel hefvermogen nodig is. Daarnaast is hij relatief goedkoop in vergelijking met de grotere heavy duty liften en zorgt een heftafel ervoor dat er sneller, veiliger en efficiënter gewerkt kan worden. Als eenmaal duidelijk is dat een heftafel ook voor uw bedrijf de beste keuze is, wordt door ons van Rotonlifts het hele plaatje geleverd. Van installatie en inspectie tot advies over ergonomisch en veilig gebruik. Dat is wel zo makkelijk.

Neem contact op met Rotonlifts

Bij Rotonlifts zijn wij dé expert op het gebied van verschillende soorten heftafels. Met onze vakkennis en jarenlange ervaring zorgen we ervoor dat al onze klanten van kwalitatief hoogwaardige en veilige liften kunnen genieten. Neem daarom contact met ons op, wij helpen u graag.

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door: Rotonlifts

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen