Rumah Kita zet weer de bloemetjes buiten met een Voorjaarsmarkt

Foto: Zinzia, Rumah Kita

De lente is begonnen en dus weer tijd voor de jaarlijkse Voorjaarsmarkt bij Rumah Kita. Op zaterdag 21 april is iedereen tussen 10.00 uur en 16.00 uur van harte welkom aan Plein 15 augustus 1 in Wageningen.

Samen met de Kumpulanband maken ze er een mooie dag van.

Indische bibliotheek

Een tal van standhouders verkopen nieuwe en bruikbare tweedehandse spulletjes voor een leuke prijs. Bezoekers kunnen op deze markt voor van alles terecht, zoals sieraden, tassen, kleding, kaarten, bloemstukken, speelgoed, woonaccessoires en nog veel meer.

De Indische bibliotheek van Rumah Kita staat met een kraam tweedehands Indische boeken. Dus alle gelegenheid om heerlijk rond te neuzen op de Voorjaarsmarkt. Er is voor ieder wat wils.

De gehele dag door is de masseuse Metje Marieke Dijkstra aanwezig bij wie bezoekers een Indonesische massage (Pitjit) kunnen ondergaan.

Indische hapjes

Op de Voorjaarsmarkt zijn er de hele dag bij Warm Welkom en het restaurant de lekkerste Indische hapjes en drankjes te verkrijgen uit de keuken van Rumah Kita.

Vanaf 12.00 uur kunt je ook in het restaurant een Indische maaltijd bestellen van de kaart. Tot slot is er ’s middags van 14.00 tot 16.00 uur live muziek,een optreden van de Kumpulanband. Iedereen is welkom!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen