Cultuur snuiven bij de Pasar Malam van Rumah Kita

Foto: Zinzia

Dit jaar organiseert Rumah Kita voor de 59e keer de Pasar Malam, dit keer op zaterdag 16 juni. Traditioneel is deze jaarlijkse markt op de derde zaterdag van juni.

Centraal op deze dag staat de ontmoeting, het eten en natuurlijk het genieten van dans- en muzikale optredens. Het is een dag
voor jong en oud!

Opening

Om 10.30 uur wordt de Pasar geopend door de heer van Rumund (Burgemeester van Wageningen) en Patricia Bender (Regiomanager Zinzia Zorggroep). Om 11.00 uur geeft hoofdgast cabaretier Ricky Risolles een speciaal optreden.

Tussen 10.00 en 18.00 uur kan iedereen genieten van heerlijk Indisch eten en snacks. En natuurlijk zal de Tjendolkraam niet ontbreken.

Bezoekers kunnen ook gezellig shoppen bij de verschillende stands waar Oosterse producten worden verkocht. Er zijn kramen met Indische gebruiks- en cadeauartikelen, boeken, sieraden en sambals.

Ook kunt u zich heerlijk laten Pitjitten; een Indonesische massage.

Live muziek

De gehele dag is er live muziek die verzorgd wordt door verschillende bands, muziek- en dansgroepen zoals de band The Night Breakers , Tifagroep Sapa Lawan, Angklungorkest Perwarindo, de band From the Cradle en de Rumah Kita Band.

Voor de liefhebbers van dans zijn er optredens van de dansgroep Wahana Budaya Nusantara.

Iedereen is deze dag welkom. De toegang is gratis

pasar

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen