Ziekenhuis Gelderse Vallei gewijzigde openingstijden rond feestdagen

Foto: Wageningen Nieuws

Rond de feestdagen gelden er andere openingstijden dan je gewend bent voor de poliklinieken, de afdeling radiologie en de bloedprikposten van Ziekenhuis Gelderse Vallei.

Kerst en nieuwjaar

Tijdens de kerstdagen en op 1 januari draaien wij een zondagsdienst. Dit betekent dat de poliklinieken, de afdeling radiologie en de bloedprikposten zijn gesloten.

Vrijdag 27 december: dag na kerst

In de spreekuurcentra in Barneveld, Veenendaal en Wageningen zijn de bloedprikposten tot 12.00 uur open voor patiënten van de huisarts. De afdeling radiologie is op deze locaties gesloten en er zijn geen spreekuren op de poliklinieken op deze locaties. Op de locatie in Ede zijn de poliklinieken, de afdeling radiologie en de bloedprikposten open.

Dinsdag 31 december: Oudejaarsdag

In de spreekuurcentra in Barneveld, Veenendaal en Wageningen zijn de bloedprikposten tot 12.00 uur open voor patiënten van de huisarts. De afdeling radiologie is op deze locaties gesloten en er zijn geen spreekuren op de poliklinieken op deze locaties. Op de locatie in Ede zijn de poliklinieken, de afdeling radiologie en de bloedprikposten open tot 16.00 uur.

Bezoektijden

Tijdens de feestdagen zijn er normale bezoektijden tussen 12.00 – 13.00 uur en tussen 17.00 – 20.00 uur. Bezoekers kunnen zoals altijd mee-eten met de patiënt.

Spoedgevallen

De spoedeisende hulp blijft uiteraard 24 uur per dag geopend.

De medewerkers van Ziekenhuis Gelderse Vallei wensen iedereen prettige feestdagen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen