Wageningen roept de jeugd op: Drink elke dag water

De posters hangen al op straat en kinderburgemeester Mats van de gemeente Wageningen roept er in een filmpje op Youtube en Facebook toe op: drink elke dag water!

Het is de nieuwe campagne van Lekker in je Vel! die de Wageningse kinderen, jeugd en jongeren oproept om elke dag een gezonde keuze te maken. Dit keer door het drinken van water te promoten. Water is de meest verfrissende en gezonde drank die er bestaat. Het komt gewoon uit de kraan en kan onbeperkt gedronken worden. Sterker nog, een paar liter per dag is raadzaam.

Het is goed voor je hele lichaam, geeft een gezonde huid, is voeding voor je brein en geeft energie. Kinderburgemeester Mats van de gemeente Wageningen in de video: “Ik vind water drinken superlekker en doordat ik water drink zit ik lekker in mijn vel. Er komen in Wageningen ook steeds meer watertappunten waaruit je water kunt drinken.”

Drink elke dag water!

Diverse organisaties in Wageningen zijn aangeschreven om mee te helpen de eenvoudige boodschap uit te dragen. Dat kan door de posters van de campagne op te hangen, binnen de eigen organisatie het drinken van water te promoten en door op de eigen communicatiekanalen zoals social media aandacht te schenken aan de campagne. Het doel is dat de Wageningse jeugd steeds meer een gezonde keuze maakt.

Wie mee wil doen of meer informatie wil kan contact opnemen met Manon Ruijgrok van Lekker in je Vel! via [email protected] of bel naar 06 – 461 329 21

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen