Mensen uit 1966 kunnen afspraak maken voor coronavaccinatie

Foto: DoroT Schenk via Pixabay

Mensen die zijn geboren in 1966 zijn aan de beurt voor vaccinatie tegen het coronavirus. Ze kunnen online een afspraak maken voor de prik, liet het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) donderdag weten.

Ook deze groep krijgt het vaccin van Pfizer/BioNTech of dat van Moderna.

Vrijdag met de post

In totaal krijgen ruim 250.000 mensen de uitnodiging. Volgens de planning komt die vrijdag met de post binnen. Vanaf dat moment kunnen de vijftigers die zich willen laten vaccineren ook telefonisch een afspraak maken met de GGD. Dat kan een dag eerder al via coronavaccinatie-afspraak.nl.

Sommige mensen krijgen een dubbele uitnodiging. Dat kan bijvoorbeeld als ze tot een groep behoren die met voorrang is gevaccineerd, zoals zorgpersoneel. “Wie al gevaccineerd is, kan de dubbele uitnodiging als niet verzonden beschouwen”, aldus het RIVM.

De GGD dient de prikken toe op 132 locaties verspreid over het land.

Bron: Nieuws.nl/ANP

♦♦♦

Adverteren op Wageningen.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Mark Peeters via de telefoon: 06-364 543 32 of via de mail: [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen