112

Studente weet te ontsnappen aan drie mannen op de Haarweg

Foto: 112 Nieuws Wageningen

Een studente fietste zaterdagavond 24 augustus rond 23:45 naar huis vanaf de Marijkeweg op de Haarweg toen er ineens drie mannen uit de struiken kwamen zetten.

Toen ze de vrouw wilden aanvallen liet ze haar fiets vallen en zette het op een lopen.

Update: Is er een verband tussen de aanvallen op jonge vrouwen in Wageningen?

Schoen

Ze verloor hierbij haar schoen maar wist toch weg te komen, de drie mannen zijn een zandpad ingerend. Ze zouden haar handtas willen pakken, dat mislukte.

Zowel de studente als een voorbijganger die haar fiets half in de sloot aantrof en het niet vertrouwde, belden de politie. Die is onmiddellijk met meerdere voertuigen gaan zoeken. Zij troffen de schoen van de studente aan maar vonden geen spoor van de verdachten.

3e keer

Het is de derde keer in korte tijd dat er een studente is lastig gevallen. Vorige week werd een jonge vrouw van haar tas beroofd op de Haarweg en woensdag werd een vrouw aangevallen door een man met een bivakmuts net buiten de campus op de Dijkgraaf.

De politie is op zoek naar getuigen en/of camerabeelden. Wie heeft er zaterdagavond tussen 23.30 en 0.00 uur iets opvallends gezien in de buurt van de Haarweg? Of zijn er mensen in de buurt van de Haarweg die camerabeelden hebben van dit tijdstip waarop een mogelijke verdachten te zien zijn?

Bel dan vandaag nog met de politie via 0900-8844 of meldt anoniem via 0800-7000.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen