112

Verdachte misdrijf Gruttoweide is 21-jarige Wageninger

Foto: George-Hodan-PDP

De verdachte die woensdagmiddag werd aangehouden in verband met de vondst van een dode man aan de Gruttoweide blijkt een 21-jarige Wageninger te zijn.

Dat maakte de politie bekend

Misdrijf

De man werd niet lang nadat het lichaam is gevonden aangehouden. De politie zette de omgeving af op zoek naar aanwijzingen en deed buurtonderzoek. Ze deden ook een oproep voor getuigen om zich te melden.

De politie liet weten dat het onderzoek ter plaatse rond 22:00 bijna was afgerond. Wie het slachtoffer is maakte de politie niet bekend. Tot dusverre is nog niet duidelijk wat zich precies heeft afgespeeld.

Het gezicht van het slachtoffer zou ernstig verminkt zijn geweest en naar verluid zou de dode man met een schep geslagen zijn. Iets wat een politiewoordvoerder niet kon bevestigen.

Collega’s 

De woordvoerder kon eerder vandaag nog geen mededelingen doen over de gebeurtenissen of over de toedracht. Aan diverse media is vertelt dat de twee mannen collega’s zijn, zo droegen zij hetzelfde uniform en zou er een ruzie vooraf gegaan zijn.

De politie hoopt dat zich meer getuigen melden (0900-8844) en na meer onderzoek, zoals sectie op het lichaam en het verhoren van de verdachte, snel meer informatie te kunnen geven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen