Uit

Lustrumconcert Heroes. Studentenharmonieorkest De Ontzetting 35 jaar

Foto: De Ontzetting

Op zaterdag 29 februari 2020 bestaat studentenharmonieorkest ‘De Ontzetting’ uit Wageningen alweer 35 jaar. Dit wordt natuurlijk groots gevierd met een spectaculair lustrumconcert met het thema ‘Heroes’.

Helden van vroeger en nu komen terug in de vele verschillende stukken die ten gehore zullen worden gebracht, o.a. “Persis” van James Hosay, “Hymn to the Fallen” van John Williams, “Lexicon of the Gods” van Rossano Galante en “The Incredibles” van Michael Giachinno.

Oude helden

Daarnaast zullen ter ere van het 7de lustrum de oude helden van “De Ontzetting” een gelegenheidsorkest vormen. Dit alumni-orkest zal ook twee heldhaftige en feestelijke stukken spelen tijdens dit unieke concert. Het belooft een prachtige avond te worden, dus hopelijk tot ziens op zaterdag 29 februari!

Het concert vindt plaats in Theater Junushoff in Wageningen. De deuren gaan open om 19.15 uur(?) en het concert begint om 20.00 uur. Reguliere concertkaarten zijn €7,50 en kaarten voor studenten zijn €5,-. De kaarten zijn vooraf te reserveren via ontzetting.wur.nl of natuurlijk aan de deur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen