Red Iranees gehandicaptenhuis! Benefietavond in de bblthk

Foto: Stichting Wageningen City of Cultures

Op 25 januari vindt er vanaf 17.30 uur een benefietavond met diner, muziek, loterij en kunstveiling plaats. De opbrengst van deze avond gaat naar een gehandicaptenhuis in Iran.

De avond is een initiatief van Stichting Wageningen City of Cultures.

Een persoonlijke noot van de voorzitter

“Als gevolg van de opgelegde sancties en de behoorlijke inflatie loopt een verstandelijk gehandicaptenhuis in mijn geboortestad in Iran, waar ik af en toe help, het risico om gesloten te worden. Dit zou een ramp zijn voor de 100 permanente bewoners zonder ouders. Er is geen internationale hulp en de lokale bevolking heeft momenteel zelf moeite om rond te komen. Ik kan mijn ogen hiervoor niet sluiten en vraag om jullie hulp.”

“Wij als bestuur van stichting City of Cultures hebben besloten om onze handen uit de mouwen te steken. In samenwerking met bblthk worden tekeningen die door de bewoners zijn gemaakt vanaf 18 januari tentoongesteld en verkocht tijdens de benefiet avond met een maaltijd op zaterdag 25 januari a.s. De bedoeling is om met de opbrengst van de dag zoveel mogelijk geld in te zamelen om de sluiting te kunnen voorkomen.”

Programma

17.30 uur Inloop
18.00 uur Buffet van wereldgerechten, met loterij (betaald)
19.30 uur Veiling en Muziek (gratis)

bblthk, Stationsstraat 2, Wageningen

Reserveren voor het buffet ( à € 25,=) doe je hier (klik)

benefietavond

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden