VluchtelingenWerk zoekt vrijwilligers voor POL-Wageningen

Foto: VluchtelingenWerk

Medio januari gaat er een nieuwe POL-locatie open op de Bosrandweg 20-24 te Wageningen. Hier worden asielzoekers opgevangen als ze net gearriveerd zijn in Nederland.

VluchtelingenWerk is daarom op korte termijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers: begeleiders en baliemedewerkers. Meer informatie over deze functies vind je hier.

Aasielzoekers

Als vrijwilliger raak je op unieke wijze betrokken bij het proces van asielzoekers die net in Nederland zijn. Je wordt door de huidige medewerkers ingewerkt.

Verder biedt VluchtelingenWerk meerdere trainingen aan om je kennis en vaardigheden te vergroten en te onderhouden. Daarbij krijg je intensieve begeleiding op de werkvloer.

Al met al, biedt deze functie een geweldige kans om relevante praktische ervaring op te doen en zeer dankbaar werk te verrichten voor een bijzondere doelgroep.

Heb je interesse? Neem dan contact op met de teamleiders (Reza Soby, Aukje Adema of Henneleen Koppe) van VluchtelingenWerk POL Wageningen: tel.0317-410190 of mail naar [email protected] onder vermelding van ‘Vrijwilliger POL’.

Lees ook: Procesopvanglocatie vluchtelingen Bosrandweg half januari in gebruik

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen