Maud Hulshof maandagavond geïnstalleerd als nieuwe wethouder

Foto: Sanne van Westeneng

Maandagavond is Maud Hulshof geïnstalleerd als de nieuwe wethouder voor D66 in Wageningen. Zij gaat zich bezighouden met financiën, economie, participatie (werk & inkomen) en groen (natuur & landschap).

Ze volgt Dennis Gudden op die sinds 2016 wethouder was. Maud Hulshof was raadslid en fractievoorzitter van D66 in de gemeente Wageningen.

Nieuwe uitdaging

Maud Hulshof ziet uit naar haar nieuwe uitdaging: “Het is een eer dat ik het stokje van Dennis Gudden mag overnemen. Dit wil ik doen door goed te blijven luisteren naar de gemeenteraad, de inwoners, bedrijven en organisaties in de stad en de medewerkers uit de ambtelijke organisatie. Daarbij houd ik van pragmatische oplossingen, waarbij we goed zullen letten op de financiële haalbaarheid én de impact op de mensen, de stad en het klimaat.”

“Tot slot zou ik graag zien dat we in Wageningen nog beter kijken naar wat mensen, bedrijven en organisaties nodig hebben. Minder regels, meer vertrouwen in mensen en meer maatwerk. Al met al voldoende uitdagingen om mij met hart en ziel in te willen zetten voor onze mooie stad.”

Een belangrijk onderwerp voor Hulshof is de uitvoering van het pakket aan ombuigingen, waar de gemeente voor staat. Daarnaast gaat ze zich bezighouden met de verschillende economische ontwikkelgebieden, zoals de Campus, Born Oost, het Agro Business & Science Park en het project Binnenstad. Ook de doorontwikkeling van het Groenbeleidsplan en de invulling van verschillende samenwerkingsverbanden in de regio staan op haar agenda. Zij gaat verder onder meer aan de slag met het onderzoek ‘Vertrouwen Werkt’.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden