Voor de allerkleinsten: twee babyconcerten in de Bblhtk

Foto: Bblthk

Op 13 november geeft Niki Jacobs twee babyconcerten in de bblthk. Niki’s babyconcert is het beste instrument om de allerkleinsten liefde mee in te blazen.

Ook al kan je baby je nog niet verstaan, op een dieper niveau wordt alles al lang begrepen. Beide concerten zijn in intieme, veilige setting, zittend op schapenvellen.

Allerkleinsten

Speciaal voor de allerkleinsten, van 6 – 18 maanden, en hun ouders verzamelde Niki voor deze ochtend de mooiste wiegeliedjes, slaapliedjes en kinderliedjes uit alle windstreken. De liederen nemen ons mee op reis, naar verre oorden en exotische bestemmingen. Want ook op de meest afgelegen plekken zingen moeders en vaders hun kinderen zachtjes wiegend mooie liedjes toe, recht het hart in.

Het eerste concert begint die woensdagochtend om 10.00 uur en het tweede concert begint om 11.00 uur. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via bblthk.nl. Toegang kost €5,-.

Babyconcert is een activiteit in het kader van BoekStart voor baby’s; hierin werken de bblthk, Startpunt en Jeugdgezondheid (VGGM) samen om de taalontwikkeling bij heel jonge kinderen en hun ouders te stimuleren.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden