Expositie Schone Schijn in de Casteelse Poort

Foto: Kursten

Van 4 februari t/m 31 maart brengt galerie Het Koetshuis bij het Wageningse museum De Casteelse Poort een expositie van 5 kunstenaars.

De exposanten zijn Ewald Sorbi, Ineke Reina Wiersema, Roeland van der Kley (drie kunstenaars met schilderijen), Lilian Steenhuisen (bronzen beelden) en Astrid Hut van Indiva (sieraden). Zij hebben zich bij hun werk voor deze tentoonstelling laten inspireren door het thema ‘Schone Schijn’.

Schone Schijn

Wie aan Schone Schijn denkt gaat in gedachten gelijk naar de Engelse comedy ‘Keeping up Appearances’ met Hyacinth en Richard Bucket (Bouquet). Schone Schijn is heerlijk, komisch als je er doorheen prikt maar ook pijnlijk als je er een leven lang in verstrikt zit.

Schone Schijn op social media is de normaalste zaak van de wereld….tja hoe eerlijk mag je zijn? Uren bezig zijn met de perfecte selfie in een wereld vol rozengeur en maneschijn.

Niets is wat het lijkt

Op deze expositie is het niet allemaal goud dat blinkt maar het blinkt wel allemaal. De kunstenaars nemen u mee naar een wereld vol schone kleuren en verhalen: maanlicht, kaarslicht, strijklicht, reflecties, goud en humor.

De vernissage van deze expositie is op zondag 4 februari om 16:00 uur.

Locatie: Museum De Casteelse Poort: Bowlespark 1a
De openingstijden van het Museum zijn:
Dinsdag t/m vrijdag 11:00 – 17:00 uur, en in het weekeinde 13:00 – 17:00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen