Cultureel Café met nieuwe stadsdichter, klassiek en rock

Foto: Belfire

Op donderdag, 1 maart is er weer een Cultureel Café in café Loburg, met een kakelverse stadsdichter, veel lekkere muziek én kleinkunst. Dat belooft wat! Het programma begint om 20.30 uur en de toegang is gratis.

Het is de eerste donderdagavond van de maand. In café Loburg druppelen de eerste bezoekers binnen, terwijl gitariste Anna Kluen zachtjes op haar gitaar speelt. De band bestelt alvast een biertje. Het Cultureel Café is begonnen!

Stadsdichter

In de vorige editie van het Cultureel Café beklom Ivanka de Ruijter voor het eerst het podium. Als nieuwe stadsdichter droeg zij haar winnende gedicht voor, en stal daarmee direct ieders hart. Vanaf nu is zij elke editie aanwezig!

Jean Gardeniers is al jaren een vaste waarde en leest zijn column over de actualiteit.

Muziek!

Wie nóg een goede reden zoekt om te komen luisteren, stellen wij graag UKE22 voor. Zij brengen het repertoire van U2 terug tot de essentie met ukulele, bas en drums. Dat wordt vast bijzonder, net zoals het Long Strings Duo, bestaande uit Margo op piano en Julia op contrabas. Hun repertoire is klassiek én soms een beetje jazzy. Spannend!

Cabaretière Wietske Dijkstra komt een aantal van haar nieuwe liedjes testen op het publiek. Daarna verzorgen drummer Matthijs en pianiste Donatella het laatste optreden voordat de band begint. Die band is deze keer Bellfire. De zes leden van vonden elkaar in hun passie voor classic rock zoals AC/DC, Bon Jovi, Bruce Springsteen, U2 en Van Halen. Wij kunnen niet wachten! Komt u ook?

Het volgende Cultureel Café is op donderdag, 5 april in café Loburg, hoek Herenstraat/Molenstraat Wageningen. cultureelcafe.eué.eu.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen