Ondernemersgroep BNI Brahms Wageningen op zoek naar nieuwe leden

Foto: BNI Brahms

De Wageningse ondernemersgroep BNI Brahms is groeiende. Inmiddels hebben zij al twintig leden maar om tot een officiële groep te groeien, zouden er nog vijf ondernemers aan moeten sluiten.

Per branche kan zich slechts één persoon aanmelden.

BNI Brahms Wageningen

De Wageningse BNI groep komt iedere dinsdagochtend bij elkaar van 07:00 tot 08:30 bij De Patio. Lekker vroeg!  “Ja is vroeg hè. En wekelijks!” zegt Mike Raanhuis, één van de leden. “Da’s heel bewust hoor. Het fijne is dat je om 8.30 klaar bent en nog een hele werkdag voor je hebt. Wel zo fijn als je ondernemer bent.”

Iedere week mag een ondernemer zijn of haar bedrijf promoten in één minuut. Dat is best een uitdaging vertelt Mike.

“Degene die het beste of op de meest originele manier heeft gepresenteerd, krijgt de wisseltrofee mee. Werkt ontzettend stimulerend. Er hangt elke week weer een erg goede vibe, dat krijgen we ook terug van de gasten die wij zelf aan-/meebrengen elke week.”

“We zijn nog altijd op zoek naar leuke, inspirerende en getalenteerde ondernemers (zzp’er of mkb’er, dat maakt niet uit) die zich bij ons willen aansluiten. Iedereen is welkom om een of twee keer mee te draaien om te ervaren of het iets is voor hem of haar. Het liefst hebben we zoveel mogelijk verschillende beroepsgroepen in onze club!”

Je kunt een kijkje nemen op hun Facebookpagina en hier vind je de gegevens zodat je contact kunt opnemen.

BNI, Local Business-Global Network

BNI is een wereldwijd netwerk van locale ondernemers die een positieve, ondersteunende en gestructureerde omgeving voor het ontwikkelen van een stroom aan kwalitatief goede zakelijke aanbevelingen bieden. Dit doen ze door te helpen sterke persoonlijke relaties te bouwen met tientallen andere goede ondernemers.

Elk jaar geven leden van BNI miljoenen aanbevelingen die resulteren in miljarden aan extra omzet voor elkaar. Als je lid bent van BNI is het net of je elke dag een team van verkopers in de regio hebt rondlopen die koopsignalen herkennen welke voor jouw bedrijf van belang zijn.

Andersom heb je zelf je mede-leden in gedachte en help je, waar mogelijk, hun bedrijf te promoten. Wie goed doet, goed ontmoet en beide partijen zullen de voordelen van de samenwerking ondervinden.

Succesvol netwerken vraagt inzet. De meest succesvolle chapters van BNI bestaan uit leden die zeer toegewijd zijn om elkaar te helpen door de inzet van van hun dagelijkse netwerk. Ze vormen een team. Als lid van BNI ben je verantwoordelijk voor het naleven van het beleid en de richtlijnen van de organisatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen