Wageningen Goed op Weg: Dien een eigen zienswijze Campusroute in

Foto: Wageningen Goed op Weg

De afgelopen weken is Wageningen Goed op Weg bezig geweest met betrekking tot het inpassingsplan voor de Campusroute een zienswijze te formuleren die hun bezwaren en inzichten op de Notitie Reikwijdte en Detailniveau van de provincie Gelderland juist weergeven.

Die zienswijze stellen ze op uit naam van Wageningen Goed op Weg, de coalitie waarin een aantal maatschappelijke organisaties in zijn vertegenwoordigd.

Eigen zienswijze

Het heeft geen zin deze zienswijze te overhandigen als voorbeeld zienswijze, omdat – wanneer er veel dezelfde zienswijzen worden ingediend – daar één grote stapel van wordt gemaakt en die wordt gezien als één zienswijze, volgens de coalitie.

Hoe meer verschillende zienswijzen, hoe meer provincie Gelderland de argumenten in die zienswijzen moet doornemen en moet meewegen in de besluiten over het gedefinieerde zoekgebied.

Wageningen Goed op Weg roept iedereen dus op om een eigen zienswijze op te stellen, vanuit het eigen perspectief.

Handvatten

Ze willen hun eigen zienswijze niet zomaar verspreiden maar ze sturen je graag een voorbeeld toe als je die wilt ontvangen. Daarmee willen ze wat handvatten en argumenten meegeven, op basis waarvan het wellicht eenvoudiger wordt een eigen zienswijze op te stellen.

Klik hier om een bericht te sturen en de zienswijze op te vragen.

Je kunt jouw zienswijze tot en met 25 april 2018 bij de provincie Gelderland indienen, daarbij hebben zij een voorkeur voor het ontvangen van de zienswijze per post.

Verstuur je zienswijze aangetekend, dan heb je een bewijs van verzending, met een datum. Bewaar dat bewijs bij jouw kopie van je zienswijze.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen