Lanceringsfeest nieuwe Wageningse ondernemersgroep

Foto: BNI Brahms

Wageningen viert feest op 12 februari 2019 met circa 600 uitgenodigde lokale ondernemers. Onder de noemer ‘Geven loont’ wordt ondernemersgroep BNI Brahms in de ochtend officieel gelanceerd.

Ook interesse? Iedere ondernemer is vanaf 6:30 uur van harte welkom om te komen netwerken bij De Patio, Vadaring 7 in Wageningen. De bijeenkomst start (formeel) om 7.00 uur en duurt tot ongeveer 9.00 uur.

Gevarieerd

Deze groep is enorm gevarieerd; van aannemer tot accountant, van fotograaf tot autoschadehersteller en van sportschoolhouder tot hoteleigenaar. Het ledenaantal staat momenteel op 25, maar nieuwe ondernemers worden sowieso met open armen ontvangen.

BNI is een wereldwijd netwerk van locale ondernemers die een positieve, ondersteunende en gestructureerde omgeving voor het ontwikkelen van een stroom aan kwalitatief goede zakelijke aanbevelingen bieden. Dit doen ze door te helpen sterke persoonlijke relaties te bouwen met tientallen andere goede ondernemers.

Unieke club

Wat deze Wageningse ondernemersclub uniek maakt? Dat je door elkaar wekelijks te vertellen wat je doet en waar je naar op zoek bent, je ambassadeurs voor je bedrijf ‘opleidt’. Daarnaast is het zo dat, ter voorkoming van een loyaliteitsconflict, er maar één persoon per beroepscategorie lid kan worden van een chapter.

Het raadzaam om 12 februari een flinke stapel visitekaartjes mee te nemen. De kosten van deze bijeenkomst bedragen €15,00, dit is inclusief een uitgebreid ontbijt. Jezelf opgeven voor het lanceringsfeest kan via app of telefoon op: 06-505 505 03 of via [email protected].

Lees hier meer over de BNI Brahmsgroep

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen