Kerkbanken van de Oude Kerk op de Markt te koop

Hier een beetje (bouw)stoffig maar nog in goede staat
Foto: Wageningen Nieuws

Op zaterdag 2 november worden de oude kerkbanken en een aantal andere meubels verkocht van de Grote Kerk op de Markt van Wageningen.

Een unieke kans om een kerkbank in huis (of zaak) te halen. Buiten de kerkbanken (richtprijzen tussen de 250-400 euro) zijn er meer zaken te koop. Onder andere een Herenbank met opbergruimte, stoelen en diverse tafels.

De verkoop

Deels door voorinschrijving en deels door openbare verkoop, met het principe WEG = WEG. Wil je dus zeker zijn dat je een kerkbank of stoelen kunt kopen dan wordt aangeraden om voor in te schrijven.

Belangstellenden kunnen via het contactformulier of een e-mail (onder vermelding van naam en adres) op de website grotekerkwageningen.nl laten weten een kerkbank of ander meubilair te willen kopen. Mensen die dit ons al kenbaar hebben gemaakt, vallen onder de deze voorinschrijving en krijgen daar bericht van.

Verkoop zaterdag 2 november:

  • van 10.00 – 12.00 uur krijgen de voorinschrijvingen de gelegenheid een kerkbank of ander meubilair naar keuze te kopen. Betaling gebeurt ter plekke en kan contant of met een tikkie.
  • van 13.00 – 16.00 uur de openbare verkoop voor een ieder die een kerkbank of ander meubilair naar keuze wil kopen.

Betaling gebeurt ter plekke en kan contant of met een tikkie.

Ophaaldag

Daar op zaterdag de warenmarkt rondom de kerk staat is het niet mogelijk om de kerkbanken gelijk mee te nemen. Vandaar dat kopers de meubels op 2 avonden kunnen ophalen: dinsdag 5 november en woensdag 6 november tussen 19.00 – 20.00 uur. Kopers dienen zelf voor het nodige transportmateriaal én menskracht te zorgen.

De kerkbanken zijn groot en zwaar, houdt hier rekening mee. Het is mogelijk om via de Walstraat en Hoogstraat met een auto, busje of aanhanger bij de kerk te komen om in te laden.

Kijk voor meer info op grotekerkwageningen.nl Daar vind je ook een lijst met alle te verkopen zaken, naast het contactformulier en meer foto’s van de artikelen.

Met de opbrengst van deze verkoop wil de Stichting Grote Kerk Wageningen de nieuwe stoelen financieren die nodig zijn voor het nieuwe multifunctionele gebruik van de kerk.

Zie ook: Een kijkje bij de renovatie van de Grote Kerk op de Markt

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden