De Blauwe Bever zoekt vrijwilligers voor nieuwe start vaarseizoen

Foto: De Blauwe Bever

Normaliter worden er zo’n zestig publieksvaarten en evenveel charters per jaar aangeboden met Safarischip De Blauwe Bever. Als gevolg van de maatregelen tot beperking van verspreiding van het coronavirus zijn alle vaarten tot 1 juni geannuleerd.

12 april had het schip eigenlijk zijn winterlocatie moeten verlaten. Uiteraard hopen ze dat met de genomen beperkende maatregelen het coronavirus op 1 juni (of misschien zelfs wel eerder) voldoende is ingedamd, waarna het normale maatschappelijk leven mogelijk is en waar de recreatie ook zijn plaats weer heeft.

Succes

Het gaat goed met De Blauwe Bever! Maar door het succes van de afgelopen jaren is uitbreiding van het aantal vrijwilligers noodzakelijk. Daarom is er behoefte aan:

  • Beheerder Catering
    Hij/zij organiseert de catering voor de verschillende vaarten. Aan boord worden versnaperingen en drankjes verkocht, bij speciale vaarten en charters worden lunches en hapjes aangeboden
  • Beheerder bedrijfskleding
    De varende vrijwilligers , maar ook bestuur, adviseurs en een aantal ondersteuners draagt bedrijfskleding. Afspraken met de vrijwilligers, leverancier en het bestellen, controleren en bewaken van de levering zijn de belangrijkste taken van deze medewerker.
  • Beheerder Schip
    Iemand die aan boord van het schip de boel op orde houdt, zorgt voor koffie als er geklust wordt, bevoorrading regelt en in ontvangst neemt.

Op 5 juni is de eerste vaart weer gepland, het zou mooi zijn als tegen die tijd deze drie vrijwilligers gezonden zijn! Voor meer informatie of aanmelden: stuur een bericht aan [email protected]

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden