De Avonden: Poëtische zomeravonden met voordrachten

Foto: Wageningse Cultuur Zomer

Op woensdagavond 19 augustus wordt als onderdeel van de Wageningse Cultuurzomer in de bblthk in samenwerking met stadsdichter Ivanka de Ruijter een poëzieavond georganiseerd.

Wie wil en kan is van harte uitgenodigd om werk van zijn of haar favoriete dichter ten gehore te brengen en eventueel iets van eigen hand voor te dragen, of gewoon lekker te komen luisteren.

Tweeluik De Avonden

De bijeenkomst is onderdeel van het tweeluik De Avonden, waarvan de tweede editie op 23 september plaats zal vinden. Beide avonden valt er ook te genieten van de muzikale omlijsting van De Trekvogels. Dit kwartet maakt poëtische muziek met Koerdische, Syrische en Nederlandse invloeden: eigenlijk al een beleving op zichzelf.

Aanmelden als voordrager of alleen komen luisteren?

Dus: altijd al eens met je eigen werk op een podium willen staan of heb je een grote liefde voor Martinus Nijhof of Piet Paaltjens? Vasalis of Lieke Marsman? Levi Weemoedt of Willem Wilmink?

Doe mee en meld je aan via [email protected]. De Avonden vangt zowel op 19 augustus als op 23 september aan om 20:00 uur. Alleen komen luisteren? Op bblthk.nl/agenda kun je een luisterplekje reserveren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen