Piets weerbericht: vandaag veel bewolking

Foto: Image by Dimitris Vetsikas from Pixabay

Vandaag is er veel bewolking. Het droge weer heeft de overhand. Vooral in de ochtend komt de zon er nog wel door maar zijn er ook een aantal buitjes. Vanmiddag vanuit het noorden meer bewolking en later vanmiddag in het noorden en noordoosten regen en lichte regen. Het Zuiden houdt vanmiddag de zon erbij. Temperaturen zijn gemiddeld rond de 14 of 15 graden. De wind is matig tot vrij krachtig uit west tot noordwest.

Vanavond en de komende nacht in het noorden en oosten wat regen. Vannacht 7 tot 14 graden. De wind is zwak of matig uit west tot zuid. Donderdag veel bewolking, maar de zon maakt ook kans. Landinwaarts weinig of geen zon. Een prima temperatuur van 15 tot 17 graden. De west- tot zuidwestenwind is matig tot krachtig, windstoten in kracht 7.

Donderdagavond en -nacht vanuit het Noorden buien en buitjes vanaf de Noordzee. Vrijdag bewolking, ook zon en een aantal buien of buitjes met overdag 14 of 15 graden. De wind matig tot vrij krachtig uit noordwest.

Zaterdag droog met zon en overdag ongeveer 14 graden. Zondag bewolking en zon met een paar buien of buitjes en 15 graden.

Dit bericht verscheen eerder op: Nieuws.nl