Burgers’ Zoo presenteert ‘Zoë en Silos: De Ocean Musical’

Foto: Burgers' Zoo

Hoofdrolspelers Zoë en Silos ontdekken in een nieuw musicalavontuur de kleurrijke onderwaterwereld van de tropische koraalzee. Koninklijke Burgers’ Zoo en Van Hoorne Entertainment zetten een jarenlange traditie voort.

De show is van zaterdag 15 juli tot en met zondag 20 augustus meerdere malen per dag te zien. ‘Zoë en Silos: De Ocean Musical’ is de zesde musical die speciaal voor en in nauwe samenwerking met het Arnhemse dierenpark is gecomponeerd.

Wie zijn Zoë en Silos?

Zoë is een heel enthousiast meisje dat alles over dieren wil weten. Als abonnementhoudster komt ze vaak in Burgers’ Zoo. Ze weet verrassend veel over allerlei diersoorten. Silos is een jonge dierverzorger die in Burgers’ Zoo werkt. Zoë en Silos komen elkaar regelmatig tegen in het park en beleven samen spannende avonturen. Deze keer dalen ze af in de tropische koraalzee, waar ze haaien en roggen ontmoeten en zich verwonderen over het koraal. In een educatieve musical komen jong en oud spelenderwijs veel te weten over dit ecosysteem.

Een jarenlange traditie

Burgers’ Zoo en Van Hoorne Entertainment bouwen met ‘Zoë en Silos: De Ocean Musical’ voort op een jarenlange traditie. De hoofdrolspelers figureerden reeds in vijf thematische musicals, een tiendelige televisieserie op Telekids, talloze videoclips met dierenliedjes, vlogs en challenges. Op youtube.com/zoesilos kunnen kinderen en volwassenen veel van deze producties online terugkijken. Ook zijn de liedjes van Zoë en Silos op Spotify te beluisteren.

Gebarentolk vertaalt op 17 en 26 juli

Volgens het Nederlands Gebarencentrum zijn er ongeveer 1,5 miljoen dove en slechthorende Nederlanders. Burgers’ Zoo wil hen de mogelijkheid bieden om ook te kunnen genieten van ‘Zoë en Silos: De Ocean Musical’. Op maandag 17 juli en woensdag 26 juli vertaalt een gebarentolk de dagelijkse vier shows.

Praktische informatie

  • ‘Zoë en Silos: De Ocean Musical’ is van zaterdag 15 juli tot en met zondag 20 augustus dagelijks te zien in het Auditorium van het Safari Meeting Centre, het congrescentrum dat middenin Burgers’ Zoo ligt.
  • Op doordeweekse dagen zijn er vier shows: 11.30-12.00 uur, 12.30-13.00 uur, 14.00-14.30 uur en 15.00-15.30 uur. Op weekenddagen is er zelfs nog een vijfde show: 16.00-16.30 uur.
  • De musical is bij de entreeprijs inbegrepen en voor abonnementhouders gratis. Alle informatie is te vinden op burgerszoo.nl/musical.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen