Werk in uitvoering en afsluitingen in Wageningen

Foto: Pixabay

In de maand juli vinden verschillende werkzaamheden plaats, met afsluitingen en omleidingen tot gevolg. Het betreft de Bevrijdingsstraat, Parklaan in Ede en de Churchillweg fietsroute tussen Ede en Wageningen.

De Bevrijdingsstraat is vanwege rioleringswerkzaamheden tot 28 juli afgesloten voor doorgaand gemotoriseerd verkeer. De afsluiting is vanaf het kruispunt Bevrijdingsstraat/Gerdesstraat richting Ritzema Bosweg. Het gemotoriseerd verkeer komend uit de Bergstraat wordt omgeleid via de Gerdesstraat. Vrachtverkeer moet over het 5 Mei-plein. Fietsers en voetgangers kunnen beperkt gebruik maken van de Bevrijdingstraat.

Via Bennekom naar Ede tijdelijk niet mogelijk

Door werkzaamheden aan de Parklaan in Ede is het niet mogelijk om richting Ede te rijden via de Edeseweg en de Bennekomseweg. Verkeer wordt omgeleid via de Dr. W. Dreeslaan. Ook fietsers en reizigers met het openbaar vervoer ervaren gevolgen van de werkzaamheden. Zie ook: https://parklaan.ede.nl/

Churchillweg fietsroute Ede-Wageningen

De aannemer werkt vanaf kruispunt Hoevestein/Churchillweg tot en met bocht Hollandseweg. De werkzaamheden in het eerste stuk (Spelstraat-Stadsbrink) lopen uit wegens rioleringswerkzaamheden. Na de bouwvakvakantie wordt begonnen met de werkzaamheden vanaf kruispunt Spelstraat richting Hoevestein.

Ook de werkzaamheden vanaf kruispunt Dolderstraat richting de Geertjesweg gaan dan verder. Telkens werkvakken van 80 meter, op last van de brandweer. Er is een omleidingsroute voor fietsers en gemotoriseerd verkeer. Winkels blijven bereikbaar.

Vragen? Neem contact op met omgevingsmanager Manja Buijen via: [email protected] of tel. 06-10363318.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen