Wageningse Vierdaagselopers feestelijk gehuldigd

Foto: Guy Akkerman

Ondanks vermoeide voeten kwamen de Wageningse deelnemers aan de Nijmeegse vierdaagse vrijdagavond 21 juli zeer voldaan naar het Wageningse stadhuis. Locoburgemeester Marije Eleveld sprak de wandelaars toe tijdens de traditionele huldiging.

“Wageningen is enorm trots op jullie! Jullie hebben een bewonderenswaardige prestatie geleverd. Het is een eer om jullie vandaag te huldigen”. De deelnemers kregen bloemen en een mooie groepsfoto. Degenen die voor de eerste keer meeliepen ontvingen een gemeentepenning voor hun enorme prestatie.
Studentenorkest De Ontzetting verzorgde de muzikale omlijsting waarbij zelfs het vierdaagse lied niet ontbrak.

Twintig Wageningse lopers

Aan de 105e editie van de Nijmeegse Vierdaagse namen ruim twintig enthousiaste wandelaars uit Wageningen deel. De gemeente Wageningen waardeert hun sportieve prestaties enorm en vierde dit met een feestelijke huldiging in het gemeentehuis.

De gemeente Wageningen feliciteert jaarlijks alle Vierdaagse lopers uit Wageningen met hun indrukwekkende prestatie en bedankt hen voor hun sportieve bijdrage aan dit historische evenement. Deze huldiging die al tientallen jaren plaatsvindt benadrukt de trots en waardering die de stad heeft voor haar wandelaars.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen