Vrijwilligersvacature bij maatjesproject van Humanitas

Foto: Humanitas

Houd je van mensen en vind je het leuk om als coördinator actief te zijn bij een mooi project in Wageningen tegen eenzaamheid? Word dan een vrijwillig coördinator voor het maatjesproject bij Humanitas.

Dit project is er voor mensen die graag af en toe naar buiten willen, maar dat zelf zonder maatje niet kunnen. Door met een maatje activiteiten te ondernemen, kunnen zij beter contact houden met de samenleving.

Werven en begeleiden van vrijwilligers

Als coördinator ben je medeverantwoordelijk voor de coördinatie van de werkzaamheden binnen het maatjesproject. Je houdt je bezig met het werven en begeleiden van vrijwilligers. Ook voer je kennismakingsgesprekken met deelnemers en vrijwilligers en zorg je dat mensen ‘aan elkaar gekoppeld’ worden.

Tot slot heb je een rol bij de evaluaties van deze koppelingen. Dit doe je samen met een andere vrijwillige coördinator en een betaalde coördinator. Verder ben je betrokken bij het organiseren van groepsbijeenkomsten voor vrijwilligers. Heb je belangstelling voor deze vrijwilligersfunctie? Ga dan snel naar de website van het Vrijwilligers Centrum Wageningen:  https://www.vcwageningen.nl/o/Humanitas-Contact-Houden-maatjesproject/activiteiten/Vrijwillig-coordinator-maatjesproject-Humanitas/67066l

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen