Vrijwilligersvacature van de week: host bij Thuis Wageningen

Foto: Esther Meijer

Wil je bijdragen aan een sociale wereld? Ben jij het gastvrije gezicht van Thuis Wageningen? Kom dan werken als vrijwillig host bij Thuis Wageningen.

Als host ben je het aanspreekpunt voor de bezoekers van Thuis Wageningen. Je verwelkomt ze, laat ze de ruimte zien en vertelt ze wat Thuis Wageningen is en doet.

Prettige sfeer

Je zorgt voor een prettige sfeer en een nette omgeving. Je helpt de bezoekers met praktische zaken, zoals het regelen van vervoer of het invullen van formulieren. Je luistert naar hun verhalen en verbindt ze met andere mensen of organisaties die hen kunnen helpen. Je bent onderdeel van een team van andere hosts die elkaar ondersteunen.

Belangstelling?

In de Stadskamer aan de Stationsstraat kun je werken, koffiedrinken, meedoen aan activiteiten of leren hoe je zelf initiatieven kunt starten. Thuis Wageningen is een plek voor iedereen die gelooft dat verandering mogelijk is. Heb je belangstelling voor deze vrijwilligersfunctie? Ga dan snel naar de website van het Vrijwilligers Centrum Wageningen: www.vcwageningen.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen