Vrijwilligersvacature van de week: bij Zorgboerderij De Willemshoeve

Foto: Willemshoeve

Houd je van natuur en dieren? Wil je een bijdrage leveren aan het welzijn van ouderen met geheugenproblemen of een verstandelijke beperking? Kom dan werken als vrijwilliger dagbesteding bij Zorg- en Recreatieboerderij De Willemshoeve in Wageningen.

Je gaat als vrijwilliger aan de slag bij Zorg- en Recreatieboerderij De Willemshoeve, een dagbesteding voor ouderen in Wageningen. Wat je doet is meehelpen met het verzorgen van de dieren, het serveren van koffie en lunch, het voeren van gesprekjes en het begeleiden van activiteiten zoals wandelen, knutselen of spelletjes spelen.

Kiezen uit vaste tijden

De dagbesteding bestaat elke dag uit een vast programma. Je kunt kiezen uit vaste tijden in de ochtend of de middag, één of meerdere keren per week. De boerderij beidt dagbesteding aan ouderen met een psychogeriatrisch- of psychiatrisch ziektebeeld of een verstandelijke beperking. De gasten worden begeleid door professionele krachten, die ondersteund worden door een team van vrijwilligers. Heb je belangstelling voor deze vrijwilligersfunctie? Ga dan snel naar de website van het Vrijwilligers Centrum Wageningen: https://www.vcwageningen.nl/o/Zorg–en-Recreatieboerderij-De-Willemshoeve/activiteiten/Vrijwilliger-dagbesteding-ouderen/69327

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen