Eerste week oktober Wageningse week van de ouderen

Foto: Platform Wageningse ouderen

Onder het motto 55+, veilig en vitaal wordt in de eerste week van oktober de Wageningse Week van de Ouderen gehouden. Met een inspirerend en motiverend weekprogramma voor alle inwoners, met een focus op 55plussers en behoud van vitaliteit en veiligheid.

In deze week zijn er tal van activiteiten op verschillende locaties en de week wordt afgesloten met een vitaliteitsmarkt bij THUIS en BBLTHK.

Mooie verhalen, tips en workshops

Veel mensen zijn bezig met de vraag: “zo lang mogelijk zelfstandig blijven zonder zorgen, hoe doe ik dat?” De organisatoren hopen je in deze week te kunnen inspireren met heel veel mooie verhalen, tips, workshops en ervaringen over hoe gezond te zijn en blijven; hoe actief te zijn en wat kunst en cultuur voor ontmoeting van mensen kan betekenen en reiken we ideeën aan om langer en met plezier zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen.
Met andere woorden: hoe kan ik deel zijn en blijven van de Wageningse gemeenschap.

Op vrijdag 6 oktober vindt een Vitaliteitsmarkt plaats in de Bibliotheek en Thuis Wageningen met een feestelijke afsluiting. Je bent van harte welkom.

Informatie

Klik hier voor een agenda van activiteiten

De organisatie is in handen van Platform Wageningse Ouderen in samenwerking met Welsaam, Woningstichting, bblthk, Thuis en SOW.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen