Gratis bijeenkomst Startpunt: meer balans en minder stress

Foto: Pexels via Pixabay

Op dinsdag 17 oktober van 19.30 tot 21.30 uur organiseert het Startpunt een bijeenkomst over het onderwerp ‘Meer balans en minder stress’. De bijeenkomst vindt plaats bij Startpunt aan de Rooseveltweg.

Veel mensen hebben last van stress en verlangen naar meer balans in hun leven. Stress kan verschillende oorzaken hebben. Bijvoorbeeld door lang te zorgen voor een familielid in combinatie met een baan en/of een druk gezin. Of door de druk van een studie. Als we teveel stress ervaren, heeft dat vaak een negatieve invloed op ons functioneren.

Stressfactoren

Tijdens de bijeenkomst krijgt u tips aangereikt waar u gelijk mee aan de slag kunt in het dagelijks leven. U leert wat voor u gezonde en ongezonde stressfactoren zijn. Wat de gevolgen zijn van ongezonde stress. U leert hoe u omgaat met verwachtingen van anderen en hoe u prioriteiten stelt. Er is aandacht voor de energiebalans en een goede verhouding tussen draagkracht en draaglast. Iedereen die verlangt naar meer balans en minder stress in zijn leven, is van harte welkom. Deelnemen is gratis.

Informatie en aanmelden

  • Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Startpunt Wageningen in samenwerking met Pro Persona Connect.
  • Locatie: Startpunt, Rooseveltweg 408 A, Wageningen.
  • Aanmelden: Ga naar www.wageningen.nl/meerbalansminderstress en meld je online aan.
  • Of bel met het Startpunt telefoon (0317) 41 01 60. Of stuur een e-mail naar [email protected].

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen