Start Rainbow Circle bij centrum Zintre in Wageningen

Foto: Laura Jonker

Donderdag 19 oktober start een nieuwe reeks mooie ontmoetingen in centrum Zintre te Wageningen, de Rainbow Circles. Een Rainbow Circle is cirkel waarin iedereen vrij kan delen wat hem of haar bezighoudt.

Omdat deelnemers in een cirkel zitten is iedereen gelijkwaardig. Daarnaast besteden we veel aandacht aan het creëren van een veilige omgeving om je wat meer kwetsbaar te kunnen opstellen.

De kracht van aandacht

Het kunnen delen van een persoonlijke ervaring terwijl er volle aandacht is voor jouw verhaal kan enorm helend werken.Tijdens een deelcirkel kun je praten vanuit je hart, voelen wat er in je omgaat en daar woorden voor vinden. Er wordt ook aandacht besteed aan luisteren zonder oordeel en holding space. Dit laatste is een manier om bij een ander aanwezig te zijn in volle aandacht. Deelnemers hoeven niets voor een andere deelnemer op te lossen, in te vullen of advies te geven. De kracht van een deelcirkel is dat men werkelijk aanwezig is in het moment.

Engels en Nederlands

De deelcirkel zal tweetalig gehouden worden, om ook internationale studenten en inwoners een plek te geven. Belangrijk om te weten: men kan in de eigen taal delen wanneer Engels te moeilijk is. De Rainbow Circle is een initiatief van Laura Jonker van praktijk Zijn vol zin en Koen van Lieshout. Zij hopen met deze inclusieve deelcirkels een plek te creëren waar zonder oordeel verbinding kan ontstaan.

Informatie en aanmelding

  • Data: 19 okt, 2 nov, 30 nov, 14 dec
  • Tijdstip 19:00-21:30
  • Locatie:ZINTRE gebouw met de Klok, Gen Foulkesweg 37
  • Op vrije donatie basis
  • Voertaal Engels / Nederlands.
  • Info en aanmelden: www.zijnvolzin.nl/rainbowcircle
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen