Vrijwilligersvacature bij Wonen bij September

Foto: Wonen bij September

Houd je van tuinieren en gezelligheid? Wil je een verschil maken voor mensen met dementie? Dan is vrijwilligerswerk bij Wonen bij September iets voor jou!

Wonen bij September is een kleinschalige woonvorm voor mensen met dementie. De bewoners hebben een eigen appartement en kunnen gebruik maken van een gezamenlijke woonkamer, keuken en tuin. Als vrijwilliger kun je helpen om de tuin mooi en netjes te houden.

Onkruid wieden en bloemen plukken

De tuin wordt in de komende acht weken onkruidvrij gemaakt. Hierbij help jij zo’n één tot vier uur per week. Er zijn verschillende taken, zoals het onkruid wieden, het gras maaien, de planten water geven of de bloemen plukken. Je kunt dit alleen doen of samen met de bewoners, afhankelijk van hun wensen en mogelijkheden. Je kunt ook een praatje maken met de bewoners of een spelletje doen in de tuin.

Iets voor jou?

Heb je belangstelling voor deze vrijwilligersfunctie? Ga dan snel naar de website van het Vrijwilligers Centrum Wageningen:https://www.vcwageningen.nl/o/Wonen-bij-September/activiteiten/Groene-handjes/69873

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen