Tweede editie Herinneringen Top 50 Concert voor Alzheimer Nederland

Foto:

Nieuws van Alzheimer Nederland. Na het succes van afgelopen jaar in een uitverkocht Ziggo Dome komt er een tweede editie van het Herinneringen Top 50 Concert, op zondag 10 maart 2024.

Een bijzonder concert voor jong en oud waarin muziekherinneringen centraal staan. Bekende artiesten zingen in unieke combinaties dé Top 50 Nederlandstalige nummers waar het publiek bijzondere herinneringen aan heeft. Een avond om samen met je familie, vrienden of collega’s nieuwe herinneringen te maken. De opbrengst van het concert gaat naar Alzheimer Nederland.

Stemmen voor de Top 50

De stembussen voor het concert zijn geopend! De Top 50 bestaat uit Nederlandstalige nummers waar jij op kunt stemmen. Stem op dat nummer waar jij bijzondere herinneringen aan hebt. Als Alzheimer Nederland weten we hoe het belangrijk het is om je herinneringen te koesteren. En muziek is een prachtig middel om in donkere én lichte tijden met elkaar verbonden te blijven. Op 10 maart gaan we deze muziekherinneringen samen delen en nieuwe herinneringen maken. Om te stemmen klik hier.

Koop als eerste je tickets mét korting!

Je kunt de eerste tickets kopen mét maar liefst 25 procent korting! Let op: de korting geldt voor de eerste 1.000 tickets en alleen via de speciale linkjes in deze mail. Wees er dus snel bij!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen