Terugroepacties Action Patisserie Zebra Cakes en Zeeman kinderslippers

Foto: Action

Action roept Patisserie Zebra Cakes terug. In het product kan schimmelvorming optreden vóór de houdbaarheidsdatum is bereikt.

Zeeman roept kinderslippers terug omdat er te veel weekmakers aanwezig zijn. Deze stoffen zijn schadelijk voor de gezondheid.

Terugroepactie Patisserie Zebra Cakes

De terugroepactie van Action geldt voor de Patisserie Zebra Cakes in verpakking 6 stuks (180 gram) met streepjescode 8714065111503 en de volgende houdbaarheidsdatums en partijnummers:

  • 02-11-23 / 1K25
  • 03-11-23 / 1K26
  • 08-11-23 / 1K31

Deze zebracakes zijn verkocht sinds augustus 2023 in de winkels van Action. In het product kan schimmelvorming optreden nog voordat de houdbaarheidsdatum is bereikt. Het product ruikt en smaakt daardoor ook ongebruikelijk.

Al gekocht?

Als je deze zebracakes hebt, en de verpakking heeft één van de genoemde houdbaarheidsdatums en partijnummers, eet deze dan niet op. Breng het product terug naar een filiaal van Action. Het aankoopbedrag krijg je dan terug. Een kassabon heb je daarvoor niet nodig.
Wil je meer weten over deze terugroepactie, dan kun je contact opnemen met de leverancier, Partijgoederenhandel Mandemakers, via telefoonnummer 0416 – 273 613 of via [email protected].

Terugroepactie Zeeman kinderslippers

Zeeman roept kinderslippers terug. In het product zijn te veel weekmakers aanwezig. Deze stoffen zijn schadelijk voor de gezondheid.

Welke slippers?

De terugroepactie van Zeeman betreft de kinderslippers in oranje en roze met artikelnummer 27199. Deze slippers zijn verkocht van april 2023 tot en met juni 2023.
Uit onderzoek is gebleken dat in deze kinderslippers te veel weekmakers zitten. Deze stoffen zijn schadelijk voor de gezondheid. Gebruik de slippers daarom niet, en hou ze buiten bereik van kinderen.

  • Breng de slippers terug naar een filiaal van Zeeman, dan krijg je direct het aankoopbedrag terug.
  • Voor meer informatie over deze terugroepactie kun je contact opnemen met Zeeman via [email protected] of per telefoon op nummer 088 – 007 0000. Dit nummer is op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen