Stichting Bliss to Shine streeft naar een verkoop van 10.000 speculaaspoppen

Foto: Bliss to Shine

De feestdagen naderen en dat betekent dat de speculaaspoppen van Stichting Bliss to Shine weer klaarstaan voor de jaarlijkse verkoop.

De verkoop van deze feestelijke traktatie zorgt voor een bijdrage aan het vervullen van de wensen van kinderen uit gezinnen die te maken hebben met kanker.

Zorgeloze tijd

Stichting Bliss to Shine is toegewijd aan het vervullen van kosteloze wensen van kinderen die, samen met hun gezin, geconfronteerd worden met kanker. Het is van essentieel belang om deze kinderen een zorgeloze en vreugdevolle tijd te geven, waarin ze samen onvergetelijke herinneringen kunnen creëren. Hoewel gevestigd in Veenendaal, reikt de stichting landelijk uit om zo veel mogelijk kinderen en gezinnen te bereiken.

Actie voor het goede doel

De speculaaspoppenactie van Aviateur Banketbakkerijen biedt een prachtige kans om bij te dragen aan het goede doel. Voor slechts € 7,00 per stuk kunnen speculaaspoppen van maar liefst 500 gram worden aangeschaft. Van elke verkochte speculaaspop vloeit maar liefst € 2,91 rechtstreeks naar de geldpot van Stichting Bliss to Shine. Een smakelijke traktatie met een mooie missie!

Met ambitie en vastberadenheid gaan de vrijwilligers van Stichting Bliss to Shine de uitdaging aan. Dit jaar is het doel om 10.000 speculaaspoppen te verkopen. Het is hun wens om meer kinderen en gezinnen te verblijden met nieuwe en onvergetelijke herinneringen!

Bestellen en informatie

In Wageningen en omgeving is Janett van Soest onze enthousiaste verkoper, verantwoordelijk voor de verkoop van de speculaaspoppen. Wilt u bestellen of heeft u vragen neem dan contact met ons op via 085-0041561 of via [email protected]. Daarnaast kunnen de speculaaspoppen ook worden besteld via de website: www.blisstoshine.nl/ speculaasactie

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen