Vrijwilligersvacature bij Stichting Mentorschap

Foto: Stichting Mentorschap

Heb je plezier in administratieve taken en werk je graag zelfstandig? Ben je accuraat en heb je vermogen om analytisch te denken? Word dan administrateur bij Stichting Mentorschap.

Deze stichting adviseert en ondersteunt bij het zoeken van een mentor (wettelijk vertegenwoordiger) voor mensen die niet goed voor zichzelf kunnen opkomen en geen familie of anderen hebben om op terug te vallen.

Boekhouding en betalingen

Samen met de penningmeester en administratief medewerker verzorg je de boekhouding en betalingen. De belangrijkste geldstromen zijn de betalingen van cliënten en aan mentoren. Ook verwerk je mutaties in het cliëntenregister, debiteurenbestand en mentorvergoedingenbestand. En je bewaakt de debiteuren inclusief het opnemen van contact bij achterstanden. Je bent er ongeveer vier uur per week mee bezig.

Heb je belangstelling? Lees meer en reageer voor 15 november op deze functie die je vindt op de website van het Vrijwilligers Centrum Wageningen: https://www.vcwageningen.nl/o/Mentorschap-Overijssel-Gelderland3/activiteiten/Administrateur/72025

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen