Sinterklaas komt op 18 november aan in Wageningen

Foto: Proef Wageningen

Op 18 november komt Sinterklaas aan in Wageningen. Om 13.00 uur arriveert hij in de haven. Van daaruit gaat hij door naar het centrum, waar hij in het stadhuis ontvangen wordt door de burgemeester.

Op zaterdag 18 november komt Sinterklaas samen met zijn Pieten met de pakjesboot weer aan in de Wageningse haven. In de haven kun je meezingen met de bekende Sinterklaasliedjes in afwachting van Sinterklaas. Na de aankomst volgt er een route door het centrum waarbij de Sint tijd heeft om alle kinderen van Wageningen te kunnen begroeten en te verwennen met een handje vol strooigoed.

De route: Aankomst haven-Havenafweg-Nudestraat-Emmapark-Niemeyerstraat-stop stadhuis-Markt-Hoogstraat-Bergstraat-5 Mei Plein (5 December Plein)-Sint show.

Speciaal moment

De Sint wordt in de haven verwacht rond 13:00 uur en daarna start de route. Tijdens de route gaat op het bordes van het stadhuis een speciaal moment plaatsvinden en krijgt Sinterklaas wel iets heel speciaals van de burgemeester en kinderburgemeester.

Rond 14.45 uur komt Sinterklaas aan op het 5 Mei Plein dat voor de gelegenheid is omgedoopt tot het 5 December Plein. Op het plein staat ter afsluiting van de intocht een podium waar we voor Sinterklaas een feestje gaan bouwen dat je niet mag missen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen