Vrijwilligersvacature bij Vilente Overdal

Foto: Vilente Overdal

Wil jij je graag wat doen met bewoners van een verpleeghuis, maar niet vast of structureel? Word flexwilliger in de flexpool van Vilente Overdal.

Vilente biedt zorg aan ouderen met dementie en lichamelijke beperkingen. Vilente zet zich er graag voor in dat ieder mens zichzelf kan blijven.

Wandelen, fietsen en zingen

Locatie Overdal is gehuisvest in een gedeelte van Oranje Nassau Oord. Zij zoeken vrijwilligers voor verschillende activiteiten. Zoals wandelen, fietsen, koken, spel spelen, zingen, met je huisdier op bezoek, diepgaande gesprekken, koffie drinken, ondersteunen bij grote activiteiten. Er kan zoveel, ook als het niet op een vaste dag en tijd is. Je kan je vrijwillige inzet zelf bepalen en inrichten. Een keer per maand is er een kennisoverdracht/scholing. En ze zetten een gratis VOG aanvraag voor je klaar.

Belangstelling?

Heb je belangstelling? Lees meer en reageer op deze functie die je vindt op de website van het Vrijwilligers Centrum Wageningen: https://www.vcwageningen.nl/o/Vilente-locatie-Overdal/activiteiten/FLEXWILLIGER/71901

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen