Vrijwilligersvacature bij inloopspreekuur Geldzaken

Foto: Pexe;s

Ben jij handig met administratie en financiën? Ben je klantgericht? Word dan vrijwilliger inloopspreekuur geldzaken bij Humanitas.

Voor de inwoners van de Gemeente Wageningen is er een inloopspreekuur Geldzaken. Dit is een laagdrempelige inloop waarbij mensen direct worden geholpen met relatief eenvoudige vragen op financieel-administratief gebied.

Formulieren invullen

Als vrijwilliger bied jij directe hulp en advies, het aanvragen van benodigde documenten en het invullen van formulieren. Complexe vragen zet je door naar een van de samenwerkingspartners.

Locatie ’t Palet

Je bent administratief vaardig en weet met gebruik van hulpmiddelen, internet en/of de kennis van aanwezige collega’s snel ondersteuning te bieden. Jij vindt het prettig om roulerend in een klein team één keer per drie weken inwoners van Wageningen op een effectieve wijze te helpen inzicht te krijgen in financieel-administratieve vraagstukken. De inloop is op maandagmiddag van 13.00-15.00 uur op locatie ’t Palet te Wageningen. Heb je belangstelling voor deze vrijwilligersfunctie? Ga dan snel naar de website van het Vrijwilligers Centrum Wageningen: www.vcwageningen.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen