Lions club organiseert Kerst & Wild Fair op Kasteel Doorwerth

Foto: Lions Club

Op zondag10 december organiseert de Lions Club Renkum voor de tiende keer  een Kerst & Wild Fair op het middeleeuwse Kasteel Doorwerth. Met een bezoek aan de Kerst & Wild Fair draagt elke bezoeker bij aan goede doelen.

Dit jaar gaan onze opbrengsten naar de Stichting Help Afghanistan en de Plastic Soup Foundation.

Stichting Help Afghanistan

Deze Arnhemse stichting zamelt geld in voor diverse projecten in Afghanistan. Met de opbrengsten van de fair gaat de  Lions club bijdragen aan het project Kippenboerderijen voor kansarme gezinnen. Gezinnen krijgen voor 250,- kippen en voer zodat ze voor zichzelf en voor de verkoop eieren hebben en zo in
hun levensonderhoud kunnen voorzien. “We hopen dertig gezinnen hierin te kunnen voorzien, maar meer is natuurlijk super. Voor meer informatie over deze stichting kijk ook op www.stichtinghelpafghanistan.nl.”

Plastic Soup Foundation

De Plastic Soup Foundation is een Nederlandse non-profitorganisatie die zich inzet om plasticvervuiling in oceanen te verminderen door bewustwording te vergroten, onderzoek te doen en actie te ondernemen. De Plastic Soup Foundation zet onder meer in op educatie en lesmaterialen voor kinderen van basis-en middelbare scholen. Met de opbrengst van onze fair dragen we bij aan het vertalen van website naar het Engels, het vertalen van kinderboeken naar het Engels en het verbeteren en updaten van het lesmateriaal. Voor meer informatie over deze stichting kijk ook op www.plasticsoupfoundation.org.

Sfeervolle fair

Bezoekers aan de Kerst & Wild Fair gaan weer genieten van hoogwaardige exposanten op het gebied van lifestyle en food, die hen zullen inspireren en verwennen met culinaire lekkernijen, wijnen, mode, sieraden, kunst, wonen en meer. Daarnaast worden jong en oud met bijzondere optredens verrast.

Informatie

  • Entreeprijs aan de kassa en via website € 5,00
  • Kinderen t/m 12 jaar gratis
  • Parkeren € 2,00 (alleen contant bij de parkeerbegeleiders)
  • Tiende Kerst & Wild Fair, 10 december 11.00-16.30uur, in Kasteel Doorwerth, Fonteinallee 2 in Doorwerth
  • Kaartverkoop via www.kerst-wildfair.nl , Kerst & Wild Fair Lionsclub Renkum Airborne

Lions club

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen