Kinderkerstviering en kerstnachtdienst in de Arboretumkerk

Foto: Arboretumkerk

Op zondag 24 december om 17.00 vindt in de Arboretumkerk een kinderkerstviering plaats. De Kerstnachtviering is op dezelfde avond, om 21.30. Voorganger is Jeannette den Ouden.

De Arboretumkerk Vrijzinnig Op Weg belooft een kinderkerst als vanouds. Lekker binnen bij de mooi versierde kerstboom, luisteren naar kerstliedjes en een verhaal over het kerstkind.

Op zoek naar het kerstkind

Maar waar is dat kerstkind nu eigenlijk geboren? Samen met drie slimme geleerden gaan we op zoek. Je zou denken dat dit wel goed moet gaan. Zeker als er ook nog een ster is die de weg wijst. Maar niets is minder waar. Ze raken een beetje de weg kwijt! Zullen ze het kerstkind toch nog vinden?

Nieuwsgierig hoe dit afloopt? Jullie zijn van harte uitgenodigd op 24 december. Iedereen is welkom; kinderen en volwassenen. De viering begint om 17.00 in de Arboretumkerk. Het verhaal wordt verteld en uitgespeeld door jongeren uit onze eigen gemeente en we gaan lekker veel kerstliedjes zingen. Hiermee kun je al om 16.45 beginnen. De viering begint om 17.00 uur Na afloop is er chocolademelk en koekjes.

Kerstavondviering

In de Kerstavondviering om 21.30, gaat de Arboretumkerk met de drie wijzen op reis, dwars door de woestijn. Ze komen – helemaal verkeerd!- aan in Jeruzalem en bereiken tenslotte Bethlehem, waar de ster blijft staan op de plek waar we het kind kunnen vinden. En dan? Dan moeten de wijzen en ook de luisteraars weer terug.

Kerstmorgenviering

“De langste reis is de reis naar binnen”. Met deze woorden van Dag Hammarskjöld in gedachten luisteren we op Eerste Kerstdag, 10:30, naar het verhaal van de drie wijzen en hun lange tocht naar Bethlehem. Na afloop is er koffie met kerstbrood en tijd om elkaar te ontmoeten.

Zie ook www.arboretumkerk.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen