Vrijwilligersvacature bij stichting Talking Hands

Foto: Talking Hands

Zit organiseren je in het bloed? Neem je graag initiatief? Word dan marktcoördinator bij stichting Talking Hands. De organisatie steunt dove en slechthorende mensen in Oeganda.

De stichting creëert kansen voor dove en slechthorende mensen door bijvoorbeeld het onderwijs voor hen toegankelijk te maken. De marktcoördinator helpt met het coördineren van de verkoop van Oegandese crafts op markten en de vrijwilligers die daarbij helpen. De verkoop van deze producten is een belangrijke bron van inkomsten voor Talking Hands.

Relevante markten

Je gaat actief op zoek naar vrijwilligers om te ondersteunen bij de verkoop van de crafts. Je schrijft Talking Hands in voor relevante markten, bereidt de markten voor en pakt van tevoren de crafts in. Bovendien heb je regelmatig contact met het bestuurslid fondsenwerving, bijvoorbeeld over het bestellen van deze crafts. Het kost je zo’n 4 uur per week.

Heb je belangstelling voor deze vrijwilligersfunctie? Ga dan meteen naar de website van het Vrijwilligers Centrum Wageningen: www.vcwageningen.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen