LekkerVroeg dansen in De Wilde Wereld

Foto: OGDD

Op zaterdag 24 februari  is er voor de eerste keer een OGDD LekkerVroeg dansfeest in De Wilde Wereld. Dansen van acht tot middernacht.  Zaal open 19:45.  Aanvang dansfeest 20:00 uur. Einde 00:30 uur.

OGDD LekkerVroeg is evenveel OGDD dansfeest, maar anderhalf uur vroeger.  Het blijft ruim vier uur feesten; maar nu kunnen de bezoekers op een redelijke tijd naar bed, waardoor men de zondag weer fris en fruitig opstaat.

Groot succes in veel steden

Door de vroege start (20:00 uur), biedt OGDD aan de groep die geen nachtbraker meer is een volwaardige dansavond. Na een gezamenlijk etentje kan men direct gezellig bij OGDD verder gaan. Oppas is op deze tijd eenvoudiger te regelen; dus ook meer fietsen met een kinderzitje voor de Wilde Wereld. Niet voor niets zijn  feesten met deze tijden al een groot succes in Utrecht, Arnhem, Deventer, Nijmegen en Zwolle. Vroeg stappen wordt het nieuwe uitgaan. De dj’s van OGDD geloven er in dat ook Wageningen er klaar voor is.

Feest der herkenning

Lekker dansen voor alle generaties op goede muziek in een ongedwongen sfeer.  DJ’s Wiebe en Yvy draaien een melange van dansvloerdwingende (retro)pop, funk, (hard)rock, soul, disco , wereldmuziek, reggae, rock & roll en nederhits. Tevens worden er swingende historische en hedendaagse beelden van live optredens van de OGDD-idolen op het filmdoek vertoond. Veel nummers die men vaak wel kent, maar al jaren niet meer heeft gehoord. Een feest der herkenning, maar ook een muzikale ontdekkingsreis tijdreis tussen de 60’s en heden.

Vroeg stappen wordt het nieuwe uitgaan. De dj’s van OGDD geloven er in dat ook Wageningen er klaar voor is

Informatie

  • Een toegangskaartje kost €5.00 , waarvan een deel gaat naar het  goede doel “Kind in Benin”. Deze stichting ondersteunt lokale projecten in het West Afrikaanse Benin.
  • Er is geen voorverkoop; dus kom op tijd!!
  • Het adres van “De Wilde Wereld” is : Burgtstraat 1, 6701 DA Wageningen.
  • Voor informatie over “Onze Generatie Draait Door” zie: www.ogdd.nl . Er is ook een facebook-pagina: www.facebook.com/OGDDFeesten

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen