BloomFever verduurzaamt en verfraait iedere bedrijfsruimte

Foto:

Dé trend van 2024, het bloemenabonnement van kunstbloemen voor bedrijven, is nu ook voor Gelderse ondernemers beschikbaar. De kunstbloemen worden aangeboden door Bloomfever.

Partnercontent

BloomFever, een start-up met aan het roer ondernemer Natasja Dijkmans, is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van zijden bloemenboeketten in combinatie met stijlvolle vazen.

Zijden kunstbloemen

In het westen van het land is de trend om over te stappen van echte bloemen naar de meer duurzame zijden kunstbloemen al een tijdje aan de gang, de verkoop ervan verdubbeld ieder jaar. Met de vestiging van BloomFever in Duiven is deze trend nu ook naar het oosten van het land overgewaaid. Het verduurzamen van de bedrijfsomgeving op dit aspect, is daarmee ook binnen handbereik gekomen van bedrijven en andere professionele organisaties in Gelderland.

Duurzaamheid en schoonheid hand in hand

Bij BloomFever staan duurzaamheid, kwaliteit en schoonheid centraal. BloomFever streeft ernaar een bijdrage te leveren aan het behalen van een minimale carbon footprint van professionele organisaties, zowel met onze producten als onze eigen bedrijfsvoering. Zo dragen wij bij aan een groenere toekomst. De zijden bloemen van BloomFever bieden een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele snijbloemen en verfraaien elke werkomgeving.

Het artikel gaat verder onder de foto.

Bloomfever

Meer dan gewoon bloemen

De diensten van BloomFever gaan verder dan het leveren van bloemen. BloomFever wil bedrijven volledig ontzorgen met ons bloemenabonnement. We leveren zelf en schikken de boeketten op locatie en verzorgen de wissels naar een ander boeket. Geen gedoe meer met verwelkte bloemen of stinkwater. Wij zorgen voor continue frisheid en schoonheid. Het abonnement is flexibel, aan te passen aan de behoeften van de klant, duurzamer dan echte bloemen en ook nog eens een factor 3 goedkoper.

Inspiratie en Creativiteit

Met kernwaarden als bewustzijn, inspiratie en creativiteit, belooft BloomFever niet alleen esthetische verrijking, maar ook een bron van inspiratie voor medewerkers. Wij geloven dat een mooie, duurzame werkomgeving mensen inspireert tot grote ideeën en betere prestaties. Klanten voelen zich ook fijner in een inspirerende omgeving wat weer leidt tot een grotere klanttevredenheid.

Dat zijden kunstbloemen beter voor de natuur en onze wereld zijn is voor veel mensen wel even wennen

Even wennen

Het idee dat zijden kunstbloemen beter voor de natuur en onze wereld zijn is voor veel mensen wel even wennen. Dat komt ook omdat maar weinigen weten hoeveel gif en water er wordt gebruikt bij de bloemenproductie en heel veel bloemen ook nog eens ver weg in onder andere Afrika worden geteeld. Vanwege de versheid moeten die allemaal met het vliegtuig hierheen gevlogen worden, wat een gigantische wissel op het milieu betekent. Niet meer wekelijks een verse bos aanschaffen en in plaats daarvan je omgeving te verfraaien met zijden kunstbloemen, is daarom echt een enorm goed idee.

Over BloomFever

BloomFever is een bedrijf gevestigd in Duiven, gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van zijden bloemenboeketten. BloomFever richt zich voornamelijk op zakelijke klanten, inclusief instellingen in de gezondheidszorg en overheidsorganisaties. Met een focus op duurzaamheid, kwaliteit en schoonheid, streeft BloomFever ernaar om bedrijfsomgevingen te transformeren en mensen te inspireren met stijlvolle, onderhoudsvrije bloemdecoraties.

Voor meer informatie over BloomFever en de aangeboden diensten, neem je contact op met Natasja Dijkmans via [email protected] of bel naar 06-2729 8558.

Website: www.bloomfever.nl

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen