Thema-avond Tussen wal en schip in de zorg 

Foto: Bibliotheek Wageningen

We lezen wekelijks over oplopende wachtlijsten, crisis in de jeugdzorg, uit de hand lopende kosten en geen passende zorg. Hoe is dat in Wageningen? Woensdag 27 maart is de bblthk het decor voor een speciale avond over deze thema’s.

Het programma begint om 20:00 uur, er is vanaf 19:45 inloop. Iedereen is welkom, aanmelden is niet nodig.

Mensen uit de praktijk

We spreken op deze speciale thema-avond met mensen uit de praktijk: ervaringsdeskundigen, een huisarts, een zorgprofessional. Ook houden we stoelen vrij voor wisselende verhalen van Wageningse inwoners, waaronder jouw verhaal.
Samen proberen we te duiden waar de pijn zit en waar het wantrouwen vandaan komt in de lokale Wageningse context. Heb jij ook een verhaal, voel je uitgenodigd dit te delen deze bijeenkomst. Vanuit je persoonlijke of professionele ervaring. Het is een avond om gehoord te worden en verbinding te zoeken.

Woensdag Debat Dag

Deze avond wordt georganiseerd op initiatief van Woensdag Debat Dag. Zij organiseert bijeenkomsten om ruimte te geven aan thema’s die elders nog niet, niet meer, of niet hoog genoeg op de agenda staan. Netwerkpartners hierin zijn BBLTHK, THUIS, WUR en RTV Rijnstreek. Deze partners kunnen helpen connecties en ideeën die op deze avond ontstaan verder op weg te helpen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen