Word dé Dichter van de Kinderboekenweek 2024! 

Foto: bblthk

Ben jij een knettereigenwijze dichter tussen de zes en dertien jaar? Houd je van schrijven, dichten en/of rappen? Dan is dit jouw kans om de landelijke dichtwedstrijd van de Kinderboekenweek te winnen en dé dichter van de Kinderboekenweek 2024 te worden!

Kom naar de gratis dichtworkshop op zaterdag 6 april in de bibliotheek. Het thema van de Kinderboekenweek 2024 is ‘Lekker Eigenwijs!’ en alle eigenwijze kinderen tussen de zes en dertien jaar in Nederland maken kans om deze felbegeerde titel te veroveren.

Gratis workshops

Om jouw creatieve geest een boost te geven, organiseert Eigenwijzer (namens de bblthk) samen met ZinZin gratis workshops in Wageningen. Ervaren schrijvers en dichters staan klaar om je te begeleiden en je gedicht nog beter te maken. Van woordkeuze tot ritme, en van optreden tot het verfijnen van je stijl, alles komt aan bod. Dus, ben jij tussen de 6 en 13 jaar oud en wil je winnen? Doe dan mee!

Wanneer dan?

  • zaterdag 6 april (in de bblthk, van 14.30 -16.00 uur)
  • woensdag 10 april (locatie volgt)
  • zaterdag 13 april (in de bblthk)
  • woensdag 17 april (locatie volgt)

Je mag één keer komen, maar ook álle keren. Elke workshop is anders en we helpen je iedere keer weer verder.

Wat heb je nodig?

  • Bedenk alvast waar je je gedicht over wilt laten gaan. Wees lekker eigenwijs. Alles is goed.
  • Neem je favoriete pen mee, eentje die sneller schrijft dan je fantasie

Laat je fantasie de vrije loop en bedenk waar jouw gedicht over zal gaan. Wees lekker eigenwijs, alles is toegestaan! Vergeet niet je favoriete pen mee te nemen, eentje die net zo snel schrijft als jouw verbeelding.

Meedoen?

Wil je meedoen? Meedoen is gratis. Wel graag aanmelden, op bblthk.nl/agenda

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen